header
Önskelista - Julafton

 
 
 
 
1.  En morgonrock  //  2. En vit brandsläckare  //  3. Spisa ribb koppar till min samling 
  4. En steamer  //  5. Ett brunt fårskinn  //  6. Glas från Ittalas ultima thule serie
 
 
Som varje år har jag på uppdrag av mina nära och kära har jag blivit ombedd att göra en önskelista inför julen. Det var inte lätt vill jag lova men efter många om och men har jag nu fått ned några materiellating jag önskar mig av tomten. Men mest av allt önskar jag att alla mina nära och kära skall få vara friska och må bra, för det är ju faktiskt det allra viktigaste!
 
 
KOMMENTERA


Gabriella

Vad fint!
Får man önska inlägg? Jag skulle önska ett inlägg på ert hus insidan och ut med bilder! Det mysigaste huset jag sett typ :)
Jag bor i Sthlm i lägenhet, drömmer om hus men har inte råd :(
Ha en underbar fredag!

Svar: Hej :D såklart man får. Jag lovar det kommer mer bilder från vårt lilla hus på landet <3 tack så hemskt mycket fina du
julia brännmark

2017-11-03 // 17:10:09

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.