header
Poster Store

Detta inlägg är publicerat i samarbete med en PR-byrå eller ett företag. Läs mer i min pr policy!


Hur kan du enkelt och snyggt förnya ditt hem utan att det ska kosta skjortan? Jo, med prints från Poster Store!

Hos Poster Store hittar du prisvärda och snygga prints som passar alla plånböcker och hem. Personerna bakom Poster Store jobbar ständigt för att ta fram nya, inspirerande prints och affischer som kan pryda dina väggar i ditt hem. Dessa posters trycks på kvalitativt papper som dessutom är åldersbeständigt och därmed håller över tid. Hitta en snygg karta över en stad du tycker om, ett citat som verkligen berör dig eller ett motiv som du blir inspirerad av hos Poster Store. Det är prisvärt och innovativt på samma gång. Ditt hem kommer utan tvekan kännas uppdaterat på direkten!
KOMMENTERANamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.