header
Ny Odd Molly favorit!

 
Odd Molly grandma coat - i färgen almost black
 
Efter många om och men fick jag äntligen tag på en grandma coat från Odd Molly i min storlek. Det var inte lätt vill jag lova men tillslut dök denna skönhet upp på tradera i min storlek, synd bara att den är lite för grå. Färgen heter almost black men tyvärr går den mer åt det gråa hållet än det svarta hållet. Så jag står i valet och kvalet om jag verkligen skall ha kvar den eller sälja den. Är så sugen på en beige variant!
KOMMENTERA


Josefine

Hej! Trillade in här för att jag själv är på jakt efter en Grandma coat i almost black och i texten står det ju att du kanske skulle sälja den. Så jag undrade bara om det fortfarande var så, ser ju dock att inlägget är gammalt ;)

Svar: Hej, tyvärr är den redan såld men sök på tradera. Det var där jag köpte mig :D
julia brännmark

2017-08-20 // 15:12:03

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.