header

Sjukstuga

-
 
 
Morgonrocken hittar ni här  //  Pyjamasen finns att köpa här  //  Underkläderna hittar ni här 
Ljus & te finns att köpa här  
 
Jag gjorde det här kollaget i hopp om att snart känna mig bättre och orka ta på mig
några andra kläder än min älskade mysdress och tjocksockar. 
Makrame väggbonad (Ny)

 
Makrame väggbonad - från Ditt 
 
Mitt senaste inköp när det gäller inredning är den här häftiga svarta makrame väggbonaden. Som direkt fick ta plats i vårt annars ganska vita vardagsrum och jag tyckte det blev riktigt, riktigt bra!
Odd Molly

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Kofta HÄR / 2. Mobilskal HÄR / 3. Leggings HÄR / 4. Benvärmare HÄR / 5. Mössa HÄR / 6. Kofta HÄR / 7. Sneakers HÄR / 8. Tröja HÄR / 9. Kofta HÄR

Just nu har Boozt.com sin Mid Season Sale och då får du 20% på utvalda Odd Molly-plagg. Passa på att skaffa dig en härlig kofta till hösten och vintern som du kan värma dig i. Ingen rabattkod krävs, utan det är bara att kika in på denna sida för att se alla Odd Molly-plagg med 20% rabatt.
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.