header
Dagens Outfit

 
Kofta - Odd Molly  //  Tunika - Ajlajk  //  Väska - Ebay  //  Solglasögon - Polaroid  //  Jeans - Vero Moda  //  Skor - Zalando
 
Det var alldels för länge sedan jag bjöd på en outfit här på bloggen. Jag har verkligen saknar att dela med mig av just dagens outfit bilder mendet måste det bli ändring på, helt klart! Jag saknar att kunna gå ut och fotografera i trädgården/skogen och slippa ha en massa åskådare som ser på när man tar selfies (hahah) men förhoppningsvis är det inte allt för länge kvar tills jag och S blir husägare. 
 
 
KOMMENTERANamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.