header

Skira drömmar!

Detta inlägg är publicerat i samarbete med en PR-byrå eller ett företag. Läs mer i min pr policy!
 
HÄR  //  HÄR  //  HÄR
 
 
HÄR  //  HÄR  //  HÄR
 
 
HÄR  //  HÄR  //  HÄR
Bästa budget nagellacket

 
Nagellacken hittar ni här!
 
Jag har egentligen väldigt länge velat pröva Isabella Löwengrips nagellack, då jag har hört väldigt mycket gott om dom men har inte tagit tag i det förräns för ett par veckor sedan. Samtidigt som jag beställde dessa passade jag på att beställa hennes väldigt omtalade deodorant som är helt sjuktbra och ingen av dom gjorde mig besviken. Nagellacken sitter fler dagar än ett vanligt lack, trots att jag på jobbet i stort sätt tvättar händerna hela tiden.
Dagens Outfit

 
Kofta - Odd Molly  //  Tunika - Ajlajk  //  Väska - Ebay  //  Solglasögon - Polaroid  //  Jeans - Vero Moda  //  Skor - Zalando
 
Det var alldels för länge sedan jag bjöd på en outfit här på bloggen. Jag har verkligen saknar att dela med mig av just dagens outfit bilder mendet måste det bli ändring på, helt klart! Jag saknar att kunna gå ut och fotografera i trädgården/skogen och slippa ha en massa åskådare som ser på när man tar selfies (hahah) men förhoppningsvis är det inte allt för länge kvar tills jag och S blir husägare. 
 
 
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.