header

Odd molly

 
Odd molly tröjor hittar ni här!
 
Jag har precis som förra våren totalt snöat in mig på puderrosa, jag skulle lätt kunna fylla både garderoben och hemmet med detaljer i fina härliga rosa nyanser. För någon vecka sedan fick den här helt underbart fina puderrosa tröjan från Odd molly, äntligen flytta in i min garderob.
10 dagar till 21

-
 
 
 
Hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg  //  Örhängen från Edblad  //  Blus från Odd Molly  //  Jacka från Kappahl
  En härlig bukett med blommor  //  Drömhögtalaren från Marshall  //  Vita sneakers från Nike 
 
 
Idag är det 10 dagar till min 21 årsdag, och jag tänkte dela med här ovan ser ni min lilla önskelista. För önska för man alltid göra, eller hur?! Om man sedan får vad man önskar sig är ju mindre viktigt. Då jag vet att många av mina nära och kära oftast brukar kolla in här lite då och då, så försöker jag att underlätta lite för dom så att jag inte bokstavligt talat vet vad jag skall få. Så här är några väl utvalda materiella ting som skulle göra mig lite extra glad så här i födelsedagstider, men lyckligast av allt skulle jag bli av en massa kärlek, kramar och positiva ord. Det är det jag behöver allra mest! 
En vårfavorit - Outfit

 
Jeansen finns fortfarande i butik och ni hittar dom här!
 
Idag bjuder jag på den här gamla med fortfarande lika härliga våroutfiten, fotograferad för ganska prick ett år sedan. Jag måste verkligen bli bättre på att fotografera outfits, igen. Jag älskar ju det, men det blir bara inte av då det inte alls känns speciellt lockande att stå och posa utanför lägenheterna. Men förhoppningsvis blir min absoluta högsta önskan att få flytta till ett stort hus på landet, verklighet inom en inte allt för långa framtid!
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.