header

Nedräkning

 
 
Alltså det enda jag i stortsätt tänker på just nu är att vi om bara några dagar äntligen får börja flytta in i vårt hus. I vårt hus?! ja ni hör ju bara hur härligt det låter och jag kan inte hålla mig ifrån att visualisera hur det kommer se ut när vi har satt våran egna prägel på huset. Men först måste vi packa ner våra resterande saker i flyttkartonger och det är absolut inte min favorit sysselsättning, om jag säger så. 
Midsommar

-
 
 
 
Armbandet kommer härifrån  //  Klockan hittar ni här  //  Skorna kommer härifån
 
Imorgon är det äntligen midsommar och bara en vecka tills vi äntligen får flytta in i huset. Jag har dragit på mig värsta förkylningen och ligger nerbäddad i soffan i hopp om att jag skall orka prestera under morgondagen, då jag har fått i uppdrag att fotografera midsommarfirande hela dagen.
 
Made by me

 
När jag inte jobbar så packar jag flyttkartonger. Men emellanåt försöker jag att varava ned lite och då sätter jag mig oftast och knyter halsband. Det här halsbandet är för tillfället min absoluta favorit! Jag matchar den bruna fusk mockatofsen med ett par bruna sandaler i samma material, i sommar.
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.