header

Dags att njuta av lite välförtjänt semester

 
-
 
 
Från ett iskallt, trettiogradigt norrbotten till ett trettiograder varmt, helt underbart Teneriffa! Vi klagar inte vill jag lova. Känns oerhört skönt att byta bort understället mot en bikini i ett par dagar och spendera kvalitetstid tillsammans, bara vi två. In och följ mig på instagram "fotografjuliabrannmark" för en massa härliga bilder med en större inblick i min vardag.
Studio session

 
  

Fotograf – Julia Brännmark, gilla min facebook sida för fler bilder.

 
Serier när dom är som bäst!

Att titta på serier är bland det bästa som finns. Jag har egentligen alltid föredragit att se på film framför serier, men sedan lite mindre än ett år tillbaka är jag helt såld på serier och ser nästan bara det. Jag följer en herrans massa olika sådana men gillar helst att se en serie i taget, då jag älskar att bli sådär nördigt insatt i dom. I vilket fall, tänkte jag tipsa er om mina absoluta favoritserier.
 
Desktop31

 

The O.C

Det här är den serien jag faktiskt tittar på just nu, och jag älskar den! Jag är nog jordens sista varelse som ser denna helt fantastiska serie och jag kan inte förstå varför jag inte börjat se den tidigare. Har ni inte sett den så måste ni se den. Serien handlar om ett par ungdomar och deras rik familjer i Orange Country, Kalifornien.
 
Collage7
 
 

Orange is the new black

Helt klart en av Netflix absolut bästa serier! Den här serien handlar om en ung kvinna, som i ungdomen har smugglat knarkpengar åt sin dåvarande flickvän. Strax innan brottet blir preskriberat blir hennes roll upptäckt. Snarare än att riskera en hård dom, går hon med på att sitta 15 månader i fängelse. Hennes fästman, Larry, och hon förbereder sig så gott de kan för fängelsetiden, men när tiden för hennes fängelsestraff närmar sig blir hon nervös.
 
Collage8
 
 

Grey´s Anatomy

Dr. Meredith Grey är en läkarstuderande som gör sin allmäntjänstgöring på sjukhuset Seattle Grace Hospital i Seattle. I serien får du följa Merediths och de andra AT-läkarnas (i senare säsonger ST-Läkares) liv och verksamhet vid sjukhuset, vilket betyder mycket jobb och stress, liksom brist på tid, sömn och tacksamhet. Det kretsar även kring familjen och allt vad det innebär.Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken och många relationer uppstår därför på jobbet, vilket kanske inte är det bästa.
 
Collage9
 
 

90210

Det är en fristående fortsättning av den populära TV-serien Beverly Hills 90210 och kretsar runt samma skola som ungdomarna i originalverisonen gick på. Med allt vad det innebär! Serien handlar om familjen Walsh som flyttar till Beverly Hills i Kalifornien. Ungdomarna i familjen, Brenda och Brandon, börjar high school där och blir vänner med en grupp ungdomar. De har som så många andra ungdomar både små och stora problem.
 
Collage10
 
 

Jane the virgin

Efter att ha lovat sig själv att vara oskuld när hon gifter sig måste Jane Villanueva tänka om helt när hon får veta att hon är gravid och detta på grund av en sjukhusmiss.
 
Collage11
 
 

Pretty little liars

Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomery, Spencer Hastings, Hanna Marin och Emily Fields, vars gäng faller isär efter försvinnandet av gängets självutnämnde ledare, Alison DiLaurentis . Ett år senare börjar de ta emot sms från en mystisk person under namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter. "A" är till en början en okänd och relativt ofarligt person som ingen känner till men till tjejernas förskräckelse verkar "A" vilja göra dom illa!
 
Bilderna kommer ifrån Weheartit och delar av informationstexterna kommer ifrån Wikipedia
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.