header
PR POLICY

SAMARBETEN

Om du eller ditt företag är intresserade av ett samarbete så är ni välkomna att höra av er till mig via mail eller via mitt kontakt formulär här nedan. Skicka gärna med ett förslag på hur samarbetet skulle kunna se ut samt en länk till er webbplats så att jag enkelt kan ta ställning till om samarbetet passar in i bloggens övriga innehåll. Det absolut viktigaste för mig är att alla samarbeten har ett värde för bloggen och dess läsare.

 

Är du representant för ett märke eller en tjänst som du tror att jag och mina läsare hade varit intresserade av? tveka då inte att kontakt med mig på fotografjuliabrannmark@gmail.com eller skicka in er förfrågan i formuläret nedan.

 

RECENSIONER & SPONSORER

Jag tar mer än gärna emot produktprover och är väldigt noga med att testa dem innan jag ger något som helst omdöme. Jag kan inte garantera att jag kommer skriva om alla de produkter jag får skickade till mig, då jag endast väljer att skriva om dom produkter jag skulle tipsa om till en kompis eller som jag helt enkelt skulle kunna tänka mig gå och köpa själv. Det går varken att köpa omdömen eller recensioner på min blogg, och jag skriver helt i enlighet med svenska, pressetiska regler. Allt skrivet innehåll är helt och hållet mina egna åsikter och upplevelser!

 

Inlägg som publiceras i samarbete med företag eller PR-byråer märks alltid ut med texten: ”Det här inlägget är publicerat i samarbete med ett företag eller en PR-byrå” eller ”Det här inlägget är sponsrat”.

 

AFFILIATELÄNKAR

Både affiliatelänkar adlinks förekommer på juliabrannmark.nu. Det innebär att om du väljer att klicka in dig på en webbshop via någon av mina länkar, får några procent av totalsumman om du handlar för. Om du uppskattar inläggen på juliabrannmark.nu är det även ett sätt för dig att stödja mig i mitt arbete, kanske något att tänka på nästa gång du handlar någonting online.

 

Affiliatelänkar märks inte ut eftersom det inte påverkar innehållet i någon utsträckning. Jag skriver alltid inläggen först och lägger om möjligt in affiliatelänkarna efteråt.

 

COPYRIGHT

Allt innehåll och grafiskt arbete som syns här på bloggen är skapat av mig om inget annat anges i inlägget. Innehållet på juliabrannmark.nu publiceras under licensen Creative Commons erkännande icke-kommersiell. Detta innebär att du får använda, publicera och redigera mina bilder och texter så länge det finns en tydlig, klickbar länk till juliabrannmark.nu samt information om att bilden eller texten är hämtad från just min blogg. Det är dock inte tillåtet att använda mina bilder eller texter i kommersiella sammanhang utan min tillåtelse.

 

 

KOMMENTERANamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.