header
OM MIG

 

Julia Brännmark heter jag och är en sprallig tjugoårig Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra. Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.

 

Den första Oktober 2014 förvecklade jag min dröm om att starta eget och arbetar nu som frilansande fotograf samtidigt som jag gör en del design uppdrag, jobbar som vikarie inom barnomsorgen och har en alldeles nyligt utförd Grafisk designutbildning (Nordiska Design Högsskolan) bakom mig.

KOMMENTERA


Adela

Hej Julia! :)
Kan du kontakta mig via
houseofadela@live.se
Jag behöver köpa lite hjälp av dig:)

MVH
Heléna Adela

Svar: Skickade precis iväg ett mail till dig :D
julia brännmark

2017-04-09 // 13:14:47
URL: http://www.houseofadela.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.