header

Rut & Circle

 
Topp – Här  //  Klänning – Här  //  Poncho – Här
 
 
Jacka – Här  //  Jeans – Här  //  Blus – Här
 
Rut & Circle har nylanserat sin webbshop, och den är verkligen fylld av härliga, fräscha vårnyheter.
Dessutom är priserna superbra, och man blir ju sugen på mer än en grej. Den beiga bomberjackan, dom utställda jeansen och ponchon skulle hemskt gärna få flytta hem till mig på direkten!
 
 
Detta inlägg är publicerat i samarbete med en PR-byrå eller ett företag. Läs mer i .
Välkomna till min nya blogg!

 
 
Välkommen tillbaka allihopa! Efter många om och men är jag nu tillbaka på blogg.se och hoppas att ni gillar det precis lika mycket som jag gör. Det känns som att jag har kommit hem, bokstavligt talat! Jag är tillbaka efter en kort men intensiv period i eget regi, den här gången med en lite bättre, lite mer inspirerande och framför allt ännu snyggare blogg! 
 
Den nya designen känns som att den passar mig som handen i handsken och jag hoppas att ni skall gilla den lika mycket som jag gör. Jag har försökt att göra den så användarvänlig jag bara kunnat, samtidigt som utformningen (såklart!) har stått väldigt mycket i fokus. Själva grunddesignen är gjord av Hanna Sahlqvist och finns att ladda ner gratis på hennes blogg.
OM MIG

 

Julia Brännmark heter jag och är en sprallig tjugoårig Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra. Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.

 

Den första Oktober 2014 förvecklade jag min dröm om att starta eget och arbetar nu som frilansande fotograf samtidigt som jag gör en del design uppdrag, jobbar som vikarie inom barnomsorgen och har en alldeles nyligt utförd Grafisk designutbildning (Nordiska Design Högsskolan) bakom mig.

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.