header

Stick kärlek

 
Här  //  Här  //  Här
 
 
Här  //  Här  //  Här
 
 
Här  //  Här  //  Här
 
Som jag har skrivit tidigare så består mitt liv just nu väldigt mycket av stickande, jag har bytt ut slösurfandet på telefonen till en stickning och kan knappt lägga undan den när jag väl börjar. För tillfället håller jag på att färdigställa den här drömkoftan i lite Odd Molly stuk och kan knappt bärga mig tills den är klar! Samtidigt som jag håller på att planera nästa projekt, skulle behöva en vit kofta men det finns så oerhört många fina mönster att välja mellan. 
Spets

.
 
 
 
Tröjan hittar ni här  //  Koftan hittar ni här  //  Klänningen hittar ni här  //  Jackan hittar ni här  
Underkläder hittar ni här  //  Sneakersen hittar ni här   //  Clutch hittar ni här  
Klockan hittar ni här  //  Pumps hittar ni här  //  Solglasögonen hittar ni här 
 
 
Detta inlägg är publicerat i samarbete med en PR-byrå eller ett företag. Läs mer i min pr policy!
Måndagsmys

 
Har intagit min favoritplats i soffan tillsammans med mina nya mugg, som jag fick i födelsedagspresent av min fina moster. Fyllt till bredden med rykande hett te i min nya favorit smak "womankind" från pukka. Samtidigt som jag bläddrar i en tidning och småtittar lite på halv åtta hos mig som den här gången är från Kalix. 
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.