header

Mörkt läppstift och hatten på sned

IMG_0747IMG_0721IMG_0750

 

Mörkt läppstift och hatten på sned

 
Så här är ni allt annat än van att se mig, eller hur!? inte jag heller för den delen. Hittade förra höstens absolut häftigaste läppstift i necessären (som tyvärr aldrig fått komma längre än så), dammade av hatten som jag köpte för flera år sedan på en bloppis och tog tillfället i akt att bära min nya favorit topp med polokrage. Syrran agerade fotograf och en hel del smink fick åka på. Vad tycker ni? Jag älskar det.  
Här snackar vi 70-tal på högnivå!

Desktop13

Klicka här för att komma till plaggen:

1. Klänning   2. Klänning  3. Klänning  4. Klänning  5. Linne  6. Topp

 

 

Här snackar vi 70-tal på högnivå!

I eftermiddag efter jobbet har jag suttit och surfat runt på olika webbshoppar efter perfekta basplagg uppdatera  höstgarderoben med och hittade snabbt dessa godingar från Nelly.com. Jag föll pladask för den vinröda klänningen och polotoppen till höger som  mer än gärna skulle få flytta in i min garderob, på direkten! Tänk er klänningen tillsammans med ett stort guldigt halsband (gärna det på bilden), mörka strumpbyxor, ett par låga Johnny bulls och en stor brun fuskpälsjacka. Här snackar vi 70-tal på högnivå!  
Som en modell - Wilma

IMG_0656 IMG_0705  

Som en modell - Wilma

 
Fotograf – Julia Brännmark, gilla min facebook sida för fler bilder.
Modell – Min underbart fina lillasyster Wilma.  
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.