header

Människans bästa vän - Hunden

fotografjuliabrannmark_4fotografjuliabrannmark_7

 

Människans bästa vän - Hunden

 
Fotograf – Julia Brännmark, gilla min facebook sida för fler bilder. Modeller - Bobbo och Milo  
Fredagskänsla mitt i veckan

IMG_6715 IMG_6719

 

Borstarna kommer från Real Technique och finns att köpa här!

 

Fredagskänsla mitt i veckan

 
Så var det onsdag och jag har "lill-fredag" idag, då jag är ledig på torsdagen. Det är helt underbart att mitt i veckan få känna fredagskänslan, något många skulle behöva få känna! På min lediga dag har jag bokat in en regndoppsbehandling efter att jag bara hört en massa positivt om den. Har ni någon erfarenhet av en regndroppsbehandling? Jag har aldrig prövat något sådant här så det skall bli oerhört kul att se vad jag tycker om den här sortens behandling och är riktigt förväntansfull inför morgondagen.
 
Efter behandlingen har jag planerat att sätta mig ner och fortsätta att jobba med mitt företag och förhoppningsvis få klart bokföringen. Har jag tur så hinner jag även snygga till mig en aning och fotografera lite bilder till bloggen, men vi får se! Några nya favoriter när det kommer i sminkväg är helt klart mina Real Techniques borstar jag fick hem förra veckan. Dessa fyra använder jag allihopa dagligen, men min absoluta favorit är helt klart contour borsten.  
Put a ring on it!

IMG_6934IMG_6919

 

Ringarna hittar ni här!

 

Put a ring on it!

 

Hur fina är inte mina nya ringar? Dom livar verkligen upp vardagen en aning så här i höstmörkret. Det absolut bästa är att jag inte bara fick dom i silver utan jag fick även en hel uppsättning med likadana fast i guld, tack så hemskt mycket M.E store. Det är så oerhört snyggt att fylla fingrarna med ringar i en och samma färg! Det livar verkligen upp vilken tråkig outfit som helst och passar precis lika bra en vardag som på en fest.

Känner ni av att vi har ställt om klockan? Det gör jag! Jag var så mycket piggare i morse och anlände till min förvåning, till jobbet redan halv åtta på morgonen. Vilket inte brukar hända speciellt ofta, då jag mer än gärna sover så länge jag bara kan. Speciellt dom senaste månaderna då jag haft väldigt svårt att sova, har mest legat vaken och snurrat runt runt i sägen. Men till min lycka verkar det som att det har börjat vända och jag vaknar allt mer sällan för varje natt som går. Jippi!

 

 
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.