header

Favorit muggar i guld

IMG_7090 IMG_7105
 
 
Åh vilken mysig dag vi har haft idag, jag har julpyntat lite mer här hemma (helt klart Lisebergs fel, haha), ätit hämtpizza framför tv:n och bara tagit det allmänt lugnt. Jag har även hunnit bokföra lite samt hämtat ut mina paket från Cyberphoto innehållande lite nya roliga kameraprylar. Bland annat en ny ledstudiolampa som går att dimra, ändra ljusets värme på och den kan dessutom drivas med endast batterier, så oerhört smidigt då man slipper en massa sladdar som bara är i vägen. Längtar tills jag får tillfälle att pröva den på riktigt! Jag har faktiskt lite produkt fotograferingar framför mig som kommer passa ypperligt att testa den nya lampan på.
 
Nu avrundar vi kvällen med en kopp te i mina absoluta favorit muggar i guld från Green Gate. Hur fina är dom inte?! Speciellt så här till jul och nyår. Enda nackdelen är att dock att man inte kan köra dom i diskmaskinen då guldet riskeras att skavas bort, men jag gillar dom så mycket så jag kan stå ut med att handdiska dom. Äger ni några muggar från Green Gate? Jag äger massor och min samling den bra växer och växer då det hela tiden kommer nya snygga mönster och färger som man bara måste ha, hahah. Dessutom är det så bra att man kan blanda dom hejvilt, jag har muggar i gråa, beiga och guldiga mönster som passar alldeles utmärkt att använda tillsammans. På så sätt behöver man inte köpa åtta, sex eller tolvstycken på en gång utan kan köpa två åt gången, vilket plånboken nog är väldigt tacksam över.  
Weekend i göteborg

Desktop26  

Bilderna kommer ifrån Weheartit.com

 

Borta bra men hemma bäst, den här helgen har jag och min underbara sambo spenderat i ett blåsigt, kallt men helt underbart vackert Göteborg. Besökt sengångaren på Universeum, strosat runt hand i hand på ett snötäckt Liseberg, spelat på chokladhjul, ätit knäckiga äpplen, provsmakat praliner och haft det hur underbart som helst. Lördagskvällen spenderade vi på Scandinavium där Civil War, Edgy och Hammerfall stod för grym underhållning, promenerade hem (till hotellet) i mörkret och stötte på sju nyfikna vildakaniner. 
 
Söndagen var det shopping som stod på schemat men vi verkade inte vara ensamma om att vilja spendera denna regniga första advent  inne i stans största shoppingcenter. Som bokstavligt talat var fyllt till bredden, men ett oerhört fint ljusfat och lite teer fick vi i alla fall med oss hem. Letade efter en fin restaurang och hamnade i stans kanske finaste källare där vi avnjöt en helt gudomligt god flamberad oxfilé och en dessert som skulle få vem som helst på fall. Helt klart värt sitt höga pris! Ovädret var på ingång och vi beslutade oss för att tillbringa sista kvällen i staden, tillsammans på hotellrummet i sällskap med en godispåse, lite spel på mobilen och solsidan. Den här helgen kunde nog inte ha blivit bättre, vi har haft så mysigt!  
Nya naglar - Guld, strass & spets

IMG_7060 IMG_7029
 
Hur fina är dom inte mina nya naglar !? Jag bokstavligt talat ler varje gång jag tittar ned på mina händer och ser att dom glittrar, samtidigt som jag konstaterar att ett par snygga naglar kan göra oerhört mycket för att man skall känna sig snygg och fräsch. Jag har varit oerhört sugen på att gå och fixa mina naglar i flera månader nu men det brukar oftast finnas så få tider och då det finns tider så brukar det alltid vara någonting annat man skall få gjort, men i måndags fick jag äntligen tillfälle att få mina naglar lite fina såhär till första advent.
 
Jag och S har intagit varsitt soffhörn, krypit ner under den varmaste filten vi kunde hitta och har inga som helst planer på att röra oss ur fläcken. Vi har båda två tagit oss en helt klart välförtjänt tidig helg och skall spendera den på tumanhand, bara vi två och jag tror att (nej, jag vet att) vi kommer ha det helt underbart.   
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.