header

70-tals inspiration

70s
 

 

70-tals inspiration i allra högsta grad

 
Är det en trend man skall haka på i sommar så är det helt klart 70-tals trenden man skall satsa på. Fransar, sandaler och härligt utsvängda bootcut jeans. Tänk sommarindian så är du hemma! Glöm inte att du kan klicka på collaget för att se var plaggen och accessoarerna kommer ifrån.
 
Helgen börjar lida mot sitt slut och jag känner mig tröttare än på länge. Den senaste veckan har verkligen varit fullspäckad med både det ena och det andra, som bokstavligt talat har sugit ur energin ur mig. Trots egentligen alldeles för många timmars sömn den här helgen är jag fortfarande inte på banan ännu. Hoppas dock på att en liten promenad i kvällssolen, i alla fall kan skänka mig lite ny energi!
NY BLOGG - LILLALIE.COM

”… EGET WORDPRESS BASSERAT WEBBHOTELL”
Äntligen har jag tagit mig i kragen och vågat ta klivet från blogg.se till ett eget wordpress basserat webbhotell, som jag så länge velat göra, men inte känt att jag har haft varken tiden eller framför allt kunskapen att göra! Nu är jag tillbaka med en ny blogg och ny energi!
Inredning - hemma hos oss

IMG_3993-kopiera IMG_3979-kopieraIMG_3988-kopiera
 
 

Borta bra men hemma bäst

 
Borta bra men hemma bäst är konstigt nog något jag konstaterar varenda gång jag har varit borta på äventyr. Men det är nog egentligen inte så konstigt då jag verkligen älskar vårt mysiga lilla hem samtidigt som det absolut bästa jag vet (förutom min sambo, att fotografera och att designa) är att inreda och pyssla på här hemma. Att få springa runt i myskläder en hel dag utan några som helst måsten, torka lite damm och flytta runt på prydnadssaker är något som jag mer än gärna gör, rätt ofta dessutom! För någon vecka sedan var det vardagsrummet som fick sig en omgång och så här blev det. Massor med gröna växter, metaller och jordnära färger precis som jag älskar det! Nu ska jag ta igen några timmars sömn och ladda för morgondagen då det vankas företagsfrukost, färdigställande av produkter (både inom företaget och på jobbet) som inom en snar framtid skall på tryck, tolvårs kalas och spinning med en fin vän. Fullt ös medvetslös!
 
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.