header
CANVAS FOTO

 

 

MITT CANVAS FOTO - BESTÄLLDE JAG HÄR!

 

Äntligen är den här! Canvas fotot med mitt alldeles egna fotografi på, fotot tog jag under min och mosters vistelse i Paris, november 2014. Den pryder nu så fint våran hylla bakom soffan i vardagsrummet och jag har redan fått massvis med beröm för, men det är egentligen inte så konstigt då skärpan är grym och kvalitén på duken är helt klart i proffsklass. Jag beställde hos canvasofsweden.se och att det dessutom bara tog två dagar (det är inte många leveranser som går så fort upp till Norrbotten) tills den var i mina ägor gjorde ju saken inte direkt sämre!

 

Inlägget är skrivet i samarbete med Canvas of Sweden

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.