header

lösnaglar och diskberg

 
LÖSNAGLAR OCH DISKBERG ÄR INGEN BRA KOMBINATION!
 
För ett par veckor sedan bestämde jag mig för att unna mig en och en halvtimme på en nagelsalong här i stan, en slags belöning och samtidigt en slags present till mig själv som grattis till att jag vågat tro på mig själv. En present till mig själv för att jag verkligen var värd det! 
 
Så nu sitter jag här i soffan med mina nya snygga "kontorsnaglar", beundrar dom och kramas med min alldeles för underbara pojkvän som precis har beställt en diskmaskin åt oss. En diskmaskin så att jag skall slippa förstöra mina naglarna (skämt o sido!). Vi har sneglat efter diskmaskiner ändå sedan vi flyttade in men har valt att prioritera annat. Men nu är det äntligen dags, lagomt till min tjugoårsdag är vi diskmaskinsägare vilket känns mer än bra!
8 web wants

.
 
 
 
KLICKA PÅ COLLAGET - FÖR ATT SE VAR PLAGGEN KOMMER IFRÅN!
 
Slösurfar och slappar i soffan efter en lång dag på jobbet och ett grymt svettigt spinningpass. Planerar lite vad som skall handlas och bakas, inför min födelsedag samtidigt som jag väntar på att Pretty little liars avsnittet skall ladda klart.
 
Vad gör ni en kväll som denna?
SNEAKERS + LJUSA JEANS

 
JEANS - chili clothes I like  //  T-SHIRT - h&m  //  KOFTA - h&m  //  BÄLTE - h&m  //  SKOR - nike
 
Hemma efter en lång men oerhört lärorik dag (man lär sig verkligen nya saker varje dag) på jobbet i mina nya supersköna jeans och mina absoluta favoritskor för tillfället. Jag har precis landat i soffan efter ett hejdundrande träningspass och en helt sjukt rolig helg bakom mig. En helg med kamerorna i högsta hugg, bokstavligt talat, då jag i stortsätt hela helgen har befunnit mig ute på skidstadion och fotat skid-sm som ägde rum här i stan. Charlotte Kalla, Calle Halfvarsson och Julia Svan är bara några av alla våra skidstjärnor som fastnat i min lins. Gilla "Fotograf - Julia Brännmark" på facebook för att se bilderna.
 
Nu ska jag njuta av en kopp te och sedan är det dags att krypa till kojs. Imorgon skall vi utflykt där vi skall besöka några av våra medlemmar som har hand om ett gammalt millitärfort hela fyrtio meter under jorden, vilket skall bli hur spännande som helst! 
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.