header

Bröllopsfotografering i Björkfors

fotografjuliabrannmark_20fotografjuliabrannmark_22fotografjuliabrannmark_23
 
 
 
Sommarporträtt ute på en äng, Norrbottens glittriga vinterlandskap, en glad familj ute i den regniga höstskogen, en närbild i ett skirt kvällsljus och ett par alldeles underbara barn i en inomhusmiljö. Vad är minnen värt för er? Jag förevigar ditt livs viktigaste dag, syskonkärleken som infunnit sig, tokiga porträtt på din familj, studentlyckan, dig och dina nära vänner eller varför inte ditt företag från sin absolut bästa sida. Så att du i framtiden kan sitta och drömma tillbaka till dessa härliga dagar fulla av minnen, för aldrig blir man väl så nostalgisk och så full av minnen som när man tittar tillbaka på gamla fotografier. Bara tanken får mig att bli alldeles varm i hjärtat och vilja se världen tjugofyra timmar om dygnet genom linsens trygga glas. Vill du boka mig som fotograf ?  Klicka här.    
Redo för högtryck!

IMG_7553 IMG_7556
 
 

Redo för högtryck!

Det här med att köpa en bikini som både är skön och snygg är inte det lättaste vill jag lova. Att dessutom kedjorna inte har min storlek gör det hela ännu jobbigare, vem vill liksom lägga flera hundra på en bikiniöverdel (ja inte då jag) men efter många om och men tog jag mig äntligen i kragen och köpte den här oerhört sköna och enkla bikinibh:n från Triumph som jag spanat på ett bra tag men låtit hänga kvar på galgen. Den sitter som en smäck och går att matcha liva upp med vilka bikinibyxor som helst. Nu är jag redo för högtrycket som verkar vara på ingång. Solkrämen är inköpt och bikinin väntar bara på att få plockas fram. Låt havet bli varmt så vi kan spendera sommarkvällarna på Wakeboarden ute i skärgården!  
Gravidmage fotografering

fotografjuliabrannmark_22 fotografjuliabrannmark_28
 
 

Baby lycka när den är som bäst!

Detta helt underbart fina paret fick jag äran att fotografera här om dagen. Solen visade sig mellan dom annars väldigt mörka molnen och maskrosorna strålade ikapp med dom blivande föräldrarna. En månad kvar sedan är dom en till i familjen och det lyser verkligen lycka om dom två!  
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.