header

Materiell kärlek

vaska_5vaska_2  

Väska - Michael Kors, Zalando.com

 

Materiell kärlek

Efter många om och men, lite velande hit och dit har jag äntligen unnat mig en riktig Michael Kors väska. Modellen, storleken och detaljerna är helt underbara och jag är helt till mig. Aldrig trodde jag att man kunde tycka om en väska så här mycket! Men efter ett helt års jobbande tycker jag att jag faktiskt var värd en riktigt fin väska.  
Den lilla familjen

fotografjuliabrannmark_21 fotografjuliabrannmark_22

 

Fotograf - Julia Brännmark

Två favoritbilder från gårdagens familjefotografering hemma på gården hos mamma och pappa. Myggorna samlades som en svärm runt oss och molnen hotade med regn, men vi hann som tur var precis klart innan det började ösa ner. Det kallar jag tur!  
En ljummen sommarkväll

IMG_9043 IMG_9072
 
Efter en lång och väldigt händelserik arbetsdag har jag spenderat kvällen ute i stugan tillsammans med mamma, pappa, mormor, morfar, Wilma och hennes pojkvän. Pappa och W stod för middagen och det bjöds på inget mindre än hemmagjord pizza, bakade på grillen som toppades med allt möjligt gott. Skinka, ananas, mozzarella, en massa färska kryddor och en hel hög med ruccola på! Kunde inte annat än bli en lyckad kväll. Några andetag ute i stugan och jag är nu mer än redo för jobbdag nummer fem och sex för den här veckan, sedan kommer äntligen min andra hälft hem. Som spenderat den senaste veckan i Norge tillsammans med sin familj, medans jag har fått vara här hemma och jobbat på för fulla muggar. Livet är ju inte alltid rättvist men tur är väl det!
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.