header
(nytt) träningslinne - för att jag förtjänar det

 
TRÄNINGSLINNE - nike
 
Som jag har skrivit tidigare så har jag som mål att träna (minst) 100 pass innan midsommar och i samma veva som jag gick med i det eventet på facebook, lovade jag mig själv att när jag har kommit igång ordentligt så skulle jag få unna mig ett nytt träningsplagg. Idag var det dags, efter mitt nittonde pass den här månaden har jag nu unnat mig ett nytt träningslinne. Den här gången ett svartvit mönstrat linne från nike, det bokstavligen skrek Julia om det. Eller vad säger ni?! passar inte det här ypperligt åt mig?
KOMMENTERA


Jennifer

Jo, klart att du förtjänar det! Man måste få köpa lite snygga nya träningskläder för att motivera sig emellanåt :) Vad tränar du förresten?

Svar: Ja eller hur!? Jag går på lite olika gruppträningspass men oftast aerobic men även aerobic dance som är ett sjukt roligt men svårt aerobic pass ;)
julia brännmark

2015-02-01 // 10:37:59
Jennifer

Hehe. Samma här! Hade faktiskt också tänk testa på Aerobics dans som verkar vara något nytt på friskis & svettis :)

2015-02-03 // 19:29:14
Fanny

Har ett likadant fast i silvergrå och svart, dö fint!!! Helt klart ett bra köp, :)

2015-02-08 // 19:22:02

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.