header

(nytt) träningslinne - för att jag förtjänar det

 
TRÄNINGSLINNE - nike
 
Som jag har skrivit tidigare så har jag som mål att träna (minst) 100 pass innan midsommar och i samma veva som jag gick med i det eventet på facebook, lovade jag mig själv att när jag har kommit igång ordentligt så skulle jag få unna mig ett nytt träningsplagg. Idag var det dags, efter mitt nittonde pass den här månaden har jag nu unnat mig ett nytt träningslinne. Den här gången ett svartvit mönstrat linne från nike, det bokstavligen skrek Julia om det. Eller vad säger ni?! passar inte det här ypperligt åt mig?
light

 
 
JACKA - lindex  //  LEGGINGS - gina tricot  //  TRÖJA - h&m  //  SKJORTA - vero moda  //  SKOR - vagabond
 
skinnjacka, slitna jeans och ljusa pasteller

-
 
 
 
 
JEANS - jc  //  JACKA - harrods  //  SCARFS - gina tricot  //  LINNE - topshop
 
Tänk dig att alltid ha varma händer (reklam på tv:n), ja tack mer än gärna! Helst av allt skulle jag vilja gå omkring med skinnjacka året om, bära sneakers utan att dom fylls med snö, men framför allt slippa mörkret. Egentligen älskar jag allt som har med Norrbotten och Sverige att göra men just nu är jag inte bara lite less på all snö som kommit och fortsätter att komma, och vill helst ha sommar nu på direkten. Den uppfattningen brukar dock ändras drastiskt då vårsolen börjar titta fram och man kan spendera dagarna ute på en skoter i skärgården, för det är bra härligt det också!
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.