header

En perfekt jullovs outfit

.
     
Tröjan - Hittar ni här  //  Jeansen - Kommer härifrån  //  Väskan - Här  //  Skorna - Hittar ni här   Mössan - Kommer härifrån  //  Smyckena - Här
 
2015

Beskriv året med tre ord
Berg och dalbana - Det här året har bokstavligt talat varit en ren och skär berg och dalbana, en del månader har jag mått hur bra som helst och livet har flutit på bättre än man någonsin kunnat drömma om medans andra månader mest har varit pest och pina. Så inför det kommande året önskar jag mig mest av allt ett mer stabilt välmående! Så att jag kan leva ett mer normalt liv med allt vad det innebär.
Årets bästa bild:
Jag vet inte vad det är med mig och den här bilden, men jag har verkligen älskat den från första stund. Redan då jag stod där vid kyrkan med kameran i högsta hugg med brudparet framför mig. Vilken bild tycker ni borde vinna årets bild? Just nu har jag en tävling på min facebook sida där förstapriset är ett presentkort på en fotografering hos mig till ett värde av ca 2000kronor.    
 
webb2    
Vart reste du?
Det här året har vi hunnit med en snabbvisit till Stockholm över dagen, varit iväg på bilsemester till Falun och spenderat en weekend i Göteborg.
Vad såg du mest fram emot?
Helt klart vår lilla bilsemester till Falun där vädret visade sig från sin absolut bästa sida och vi spenderade fyra hela dagar på Sabaton Open Air med bara en massa grym musik och trevligt sällskap! I övrigt hade jag inte några direkta förväntningar på året. Jag gick in i det nya året och visste inte om jag skulle ha jobb den kommande månaden. Började plugga Grafisk Design och helt plötsligt hade jag ett jobb inom kommunikatör branschen. Spenderade sommaren i turistbranschen och någonstans där emellan drev jag mitt lilla företag, som överraskande nog gått mer än tre gånger så bra som jag hade hoppats på. Heja!
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Jag lärde mig att bokföra och insåg att det faktiskt inte är så jobbigt och svårt som det verkar!    
 
vaska_5
Mitt bästa inköp 2015!
img_2752_5501f30addf2b32c7e7aa909
Jag lät Amanda färga rosa och koppriga slingor i mitt hår!
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
8 Maj: Då min helt underbara farmor tog sitt sista andetag <3 12 Juni: När jag fick äran att motta ett stipendium från Rotary  (en klubb där engagerande företagare är med och utbyter erfarenheter) Ett stipendium som jag fick motta för mitt driv, mitt engagemang och för att jag skall kunna satsa lite mer på mitt företag och småningom komma närmare mina drömmar att kunna driva företaget på heltid. Ett stipendium som helt och hållet var tillägnat mig och mitt företag!    
 
IMG_8718
Jag designade och tryckte upp nya fina visitkort!
 
Det här åstadkom jag under 2015!
- Jag blev officiell fotograf för Kulturnatta i Kalix 2015. - Efter många år av förberedelser och velande tog jag mig äntligen i kragen och flyttade bloggen från min dåvarande blogg.se blogg hit till min alldeles egna lilla plattform. - Jag tog mig i kragen och påbörjade samt slutförde min Grafisk designutbildning på Nordiska Design Högsskolan, för att kunna visa papper på mina kunskaper. - Jag fick ett oerhört roligt uppdrag att layouta och framställa ett inspirationshäfte, fyllt till bredden av bilder från kommunen. - Jag hann med att både vikariera inom barnomsorgen, jobba som grafisk designer/kommunikatör, driva eget samt jobba som webbshopansvarig som är mitt nuvarande jobb. - Jag klarade av att göra 100 träningspass innan midsommar och likaså 100 innan jul, stolt är bara förnamnet! Det trodde jag aldrig om mig själv.    
 
img_1993-kopiera_54c69d2fddf2b354e10d3270
Jag genomförde 200 träningspass under året!
IMG_5017
Inredde balkongen och spenderade min lediga tid där
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Jag tänker fotografera ännu mer! Fler inbokade fotograferingar och framförallt fler vardagsbilder, när jag nu tittat tillbaka på mitt 2015 så inser jag att jag det senaste året verkligen har låtit kamerorna vila. Har jag åkt någonstans har kamerorna fått stanna hemma för att jag har känt att dom varit så tunga att bära på, men det ska de bli ändring på. Jag har nämligen precis beställt en liten systemkamera som bland annat skall få följa med mig och S till Teneriffa i vår!
Planer för 2016?
- Teneriffa i vår tillsammans med hjärtat! - Dags att söka till högskolan - Uleåborg och Sabaton i Juli - En London weekend tillsammans med S skulle inte sitta helt fel. - 2016 ska jag göra allt i min makt för att må så bra som möjligt psykiskt!  
Mina julklappar

IMG_8056

IMG_8058

 
Vinglasen designade av Ernst som bokstavligt talat stod högst uppe på min önskelista, finns nu hela åtta stycken i min ägo. Lika så en helt fantastiskt fin målarbok, ett långt halsband från Snö och en alldeles underbar t-shirt från Odd Molly. Det är några av mina julklappar och jag kan inte annat vara tacksam över allt fint jag fått av mina nära och kära.
 
Förutom sakerna här ovan har jag även fått en resa till Teneriffa av min underbara sambo ( jag kan knappt bärga mig tills vi får bege oss mot varmare breddgrader, bara vi två! ) en Iittala skål, ett handgjort ljus, renhorn, en ny elvisp ( så att vi slipper ha öronproppar på oss när vi skall vispa grädde ), ett par oerhört snygga lyktor, en klänning och en helt underbart fin ring från min lillasyster. Oturligt nog så var den trasig redan när jag öppnade så nu väntar jag på att en ny och hel ring skall anlända, sedan skall ni få se den. Jag lovar! Tack, tack och återigen tack till alla nära och kära som har förgyllt den här julen, jag är er evigt tacksam!  
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.