header

Fotouppdrag - Sol, bad & strand

fotografjuliabrannmark_24 fotografjuliabrannmark_23-2

 

Fotograf - Julia Brännmark

För snart en månad sedan fick jag i uppdrag att fotografera bilder åt Camp Frevisören. Bilder som dom skulle kunna använda för att bland annat marknadsföra deras camping. Vilket efter ett tag visade sig vara en rätt stor utmaning, då deras stora ledord är sol, bad och strand. Vattnet och stranden finns ju alltid där men solen har det varit lite blygsamt om denna sommaren och då solen väl lös så jobbade jag eller så var mina modeller bortresta. Men efter många om och men lyckades jag tillslut matcha ihop en tidpunkt då mina modeller var hemma och då solen faktiskt lös.  

 

Vill du boka mig som fotograf ?  Klicka här.

Är du ute efter en fotograf tveka då inte att ta kontakt med mig. Skicka iväg ett mail med er förfrågan så återkommer jag så fort jag kan!   
Lace up

laceupstyle Kollage gjort av Lian Galliard
 

Lace up - Hösttrend 2015

Jag har gått och bokstavligt talat snöat in mig på toppar och klänningar med den så kallade "Lace up" trenden på. Så enkelt men så oerhört snyggt och effektfullt. Till vardags skulle jag vilja springa runt i en vitblus likt bilden högst uppe till vänster. Tillsammans med ett par svarta bootcut jeans, en skinnjacka och massor med enkla smycken i silver.  
 
lace up
 
 
 
  1. Gråtop - Topshop  //  2. Vitblus - Gina Tricot  //  3. Klänning - Nelly 4. Vardagsklänning - Topshop  //  5. Body - Nelly  //  6. Linne - Misssel fridge
Höstmys när det är som bäst!

IMG_9924 IMG_9925

 

Höstmys när det är som bäst!

Tända ljus, en bit choklad, ett nystädat hem och en massa höstinspiration avslutar jag denna helt underbara helgen med. En helg som bland annat har bestått av 20-års fest ute i skärgården med världens finaste solnedgång, en gigantisk fullmåne och ett norrsken som lös upp hela fjärden, övernattning i stugan och en herrans massa timmar ute i höstsolen! Nu är jag laddad och redo för en ny arbetsvecka!  

 

Sedan vi hördes senast ...

Har vi hunnit vara ner till Falun på Sabaton Open Air och spenderat några helt underbara dagar tillsammans med dom. En massa sol, bra musik från morgon till kväll och helt underbart trevligt sällskap! Har min andra hälft hunnit fylla år och fått biljetter till att se Hammerfall i Göteborg den 28 november tillsammans med mig. Vi skall bo på hotell, besöka Universeum, äta massor med god mat och ha kvalitetstid tillsammans, bara vi två! Har jag hunnit investera mig i ett nytt objektiv som jag förövrigt är helt störtförälskad i. Den här gången fick det bli ett Canon 24-105mm från Canons L-serie. Så rejält och knivskarpt så man nästan blir gråtfärdig. Har jag bestämt mig för att ta tag i min hälsa och välmående på riktigt! Den här gången har jag med hjälp av underbart duktiga pt-Mona fått lite hjälp på traven. Nu kör vi!
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.