header

Stora förändringar pågång

 
Inom en snar framtid kommer det ske en stor förändring här på bloggen. Stay tuned!
(kan knappt bärga mig tills jag får släppa bomben åt er)
fanny & arvid

 
FOTOGRAF - JULIA BRÄNNMARK, LILLALIE.SE
 
Förra veckan hade jag turen och äran att få fotografera min älskade vän Fanny och hennes alldeles för söta drever Arvid. Kan säga er att det var hur kul som helst att äntligen få fotografera lite porträttbilder igen, det började faktiskt vara ett bra tag sedan senast. Att man dessutom kan fotografera utomhus i dagsljus gjorde ju inte saken direkt sämre. 
 
Idag har jag min lediga dag och jag har redan hunnit med en hel hög med "måsten", vilket känns superskönt. Jag har hunnit med att äntligen ta tag i mina jobbiga och fula exem bakom nacken, besökt min revisor med en hel hög papper samt varit på ett väldigt roligt jobbmöte på kommun huset. Nu jobbar jag på för fulla muggar här hemma och skall alldeles strax inta tvättstugan.
redskap till köket

-
 
 
 
Köksredskapen kommer ifrån Culina
 
Nu när vi äntligen börjat få lite ordning i vårt fina lilla kök, står en hel hög med "bra att ha" kökprylar på min önskelista. Jag har gått från att inte alls ha varit speciellt brydd om butiker som denna, till att vara helt besatt av butiker som dessa vilket jag inte direkt är förvånad över. Jag har förutom detta även gått och totalt kärat ner sig i Eva solos oerhört fina, men tyvärr lite dyra produkter. Som små många andra! Deras väldigt praktiska karaff, termos och pepparkvarn men framför allt deras egentligen alldeles för fina bordsgrill står alla högt uppe på "önskelistan" just nu. Men det får nog dessvärre vänta ett tag då jag valt att prioritera annat! Vi skulle dock behöva investera oss i en sån här, så att vi kan hålla våra älskade globalknivar i toppskick. Men vem vill lägga flera hundra kronor på en knivvässare?, då är det ju mycket roligare att köpa en snygg karaff.
 
 
 
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.