header

BLOPPIS

 
Dessa plagg / accessoarer ligger uppe på tradera till försäljning. Klicka här för att komma till min tradera!
 
Hur typiskt är det inte ?! Jag har gått och blivit förkyld och har tillbringat nästan hela dagen hemma i sängen med kudden som min bästa vän, medans mina klasskompisar har varit uppe i Jukkasjärvi på ishotellet. Förutom att sova och återhämta mig, har jag inte gjort speciellt mycket alls men några auktioner på tradera har jag lyckats lägga upp. Skynda fynda! 
HOME

 
Adjö resväska och hej stora, vita, luftiga garderob. Idag gick flyttlasset med mitt pick och pack hem mot byn igen, efter två helt underbara veckor hemma hos pojkvännen. Hans familj har varit bortresta, så vi har tagit hand om huset medan dom har solat och badat i massor. Känns lite konstigt att vara hemma igen men man vänjer sig nog. 
 
Idag har jag sparkat igång "Körkortet här kommer jag!" på riktigt. Under min långa håltimma har jag nämligen varit och kört min absolut första körlektion på trafikskola, någonsin. Nu är det inte alls speciellt länge kvar till min artonårsdag. 
8848

Jacka - 8848 köpt på Intersport  | Fotograf - Sandra Söderholm
 
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.