header

Interior

Bilder - Google, Printest
 
Nu är det inte så jätte länge kvar tills jag äntligen får flytta ut till bodan igen. Förhoppningsvis kommer snickarna till veckan och lägger golv i duschen/toan/bastun och i stora rummet. Just nu googlar jag mest runt efter inrednings inspiration och den här gången blir det ganska avskalat, massor av naturmaterial, lite industriellt blandat med ljusa och mörka färger. Vad tror ni om det ?
 
Här ska jag leva ..

Poncho - Mammas | Leggings - Zalando.se | Skor - Vagabond | Halsband - Pieces
Ingenting kan gå fel

Sitter i soffan, lyssnar på ny härlig musik från Stiftelsen och dricker en kopp te. Har alldeles just kommit hem från en underbar helg hos S, där jag har blivit ompysslad och nu känner jag mig faktiskt rätt frisk. Gårkvällen spenderades på kalas med S-släkt, det var verkligen hur trevligt som helst. Nu laddar jag inför måndag och skolan.
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.