header

Militärgrön

Militärgrön 8848 jacka - Från Intersport 
 
Min mamma tyckte att jag bara ägde halv bra jackor, det var någon som inte satt som det skulle, någon var för liten, någon för stor och dom var framför allt inte nog varma. " Bor man på nordpolen så måste man äga rejäla jackor " citerat min mamma. Sagt och gjort, dagen där på stod vi inne på intersport och jag valde mellan två jackor och det fick bli denna gosiga parkas. 
 
Tur det för idag snöar det och vintern börjar leta sig hit på allvar!
Spikes

Gamla godingar från skopunkten fast den här gången på ett nytt lite mer uppsendeväckande sätt. Minns ni nitarna jag beställde från ebay ? äntligen har jag fått dit dom. Inspirationen kommer såklart från Jeffrey campbell's nya boots med spikes. Jag är super nöjd och speciellt många kronor kostade det inte, närmare bestämt femtio svenska kronor. De ni!
 
( något som bör tilläggas - avbrutna naglar + röda onda fingrar är något man får räkna med )
Bloppis - Jackor

Jag har rensat ur garderobet ytterligare lite och hittade en massa jackor som tyvärr inte har kommit
till användning på sista tiden. Så nu ligger dom uppe på tradera! ni hittar dom här.
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.