header

En liten påminnelse

Idag är det sista chansen att delta i "Daniel Wellington tävlingen"
där första priset är en valfri klocka från hans senaste kollektion.

Imorgon drar jag vinnaren!
julialillalie on instagram

Jag är nog sist i hela världen på att skaffa instagram men bättre sent än aldrig, brukar man väl säga. Den senaste tiden har jag nämligen varit utan min smartphone och hjälp vad mycket tid man får över då. Men nu är den äntligen lagad och tillbaka i min hand. Vill ni se lite mer av min vardag ? följ mig på instagram. Där heter jag julialillalie.
Lediga dagar


Hur häligt är det inte att vakna av alarmet på S telefon och sedan bara kunna slå av det och somna om. Det är då lediga dagar är som bäst! Våren har hittat hit på riktigt och mina axlar har redan hunnit bli gris-rosa-solbrända. Kom alldeles just hem från en sväng till andra änden av kommunen.

I helgen har jag hunnit med att klyva en massa ved, latat i solen, ätit frukost ute, kramat pojken, hämtat hem telefonen (som varit på lagning), beställt en bikini, beställt nya härliga smycken, skrattat, cyklat, lekt med en kanin, åkt moped och det är bara ett urval av allt härliga jag hunnit med!
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.