header

Glad flicka

Glad flicka som längtar galet mycket efter snön, julen och pojken.
November för ett år sedan

Bilderna är fotade av mig
Så här såg det ut här i norrbotten för exakt ett år sedan. Jag önskar att det såg ut precis likadant idag men det gör de absolut inte. Regnet har öst ner hela dagen och inte en enda liten snö flinga har synts till, jag som vill ha snö helst igår. Jag vägrar ha en grön jul! kommer inte snön snart så strör jag ut konstsnö.
Ricinolja i håret

Ni har nog inte missat det, eller har ni ? den nya super trenden är använda ricinolja i håret. Oljan är egentligen ett sorts laxeringsmedel som man använder när man har förstoppning men nu har någon fiffig där ute kommit på att om man smörjer oljan i hårbotten växer håret upp emot 6 centimeter varje månad medans det i vanliga fall växer runt 1 centimeter.

Det är för fantastiskt för att vara sant, var det första jag sa när jag fick höra detta. Men nu har jag själv gått och köpt mig en flaska och har börjat använda det. Om det ger resultat får vi väl se man jag tror på detta. Här under har ni två exempel på tjejer som använt sig av oljan.

Bilderna kommer från Google
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.