header

Nu har ni chansen att bli Veckans blogg.


Det var ett himla bra tag sedan och känner att nu börjar det vara dags att utse veckans blogg. Det enda ni behöver göra är att kommentera detta inlägg, så utser jag vinnaren om någon dag som jag sedan gör ett kollage och skriver om. Och så klart länkar till bloggen!
From tonight until the end of timeKärleken sprudar. Glädje finns i luften och jag är helt underbart lycklig. Sommarlov med super härligt väder och super trevligt sällskap. Kan det blir bättre ? nej jag tror inte det. Nu längtar jag bara tills jag får veta om jag tagit mig in på medieprogrammet. Väntar med spänning.
You know our love was meant to be


Förra helgen (Alltså midsommar helgen) tillbringade jag på Piteå camping, som ni kanske redan har läst. Invigde våran husvagn och hade super skoj tillsammans med massa trevligt folk, i alla åldrar. Stora som små. På lördag kväll gick våra föräldrar in och såg när Chicago spelade medan vi barn stod på stranden och lyssnade medan dom spelade. Dom har en låt som jag gillar, en låt som dessutom har världens finaste text.

You know our love was meant to be
The kind of love that lasts forever
And I need you here with me
From tonight until the end of time
You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more that I need you
And I know, yes I know that it's plain to see
We're so in love when we're together
And I know that I need you here with me
From tonight until the end of time
You should know, everywhere I go
Always on my mind, in my heart in my soul
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.