header

Himla fina läsare man har.

Min film till Lillalie - av Ellen andersson from Julia Brännmark on Vimeo (hennes blogg)

Gjord av - Olivia Hammar

Den här filmen och den här fan bilden fick jag på mailen för någon dag sedan och blev precis lika smickrad båda gångerna, tänk att ni där ute tar er tid och gör sånt här fint till mig. Ni är ju bara för bra och ni ska veta att utan er blir det ingen blogg! Tack för alla snälla och peppande ord jag får, dag ut och dag in. TACK FÖR ATT NI ÄR BÄST!
Vinnaren i fototävlingen Är ...

Ingen mindre än denna lilla goa glada tio åriga Olivia Melby, himla fint namn har du måste jag erkänna. Jag har räknat och räknat rösterna och det skillde en enda liten röst mellan ettan och tvåan. Och som ni vet så var priset en ring designad av mig och så äran förstås. Nu är det jätte viktigt att du Olivia mailar mig och skriver vilken färg du helst skulle vilja ha på ringen och sedan dina kontakt uppgifter så ska jag fixa en ring till dig.

Grattis än en gång! Det var du värd och tack för alla otroligt fina bidrag och röster.
Linbana is the shit!

Alla bilder är fotade av mig och syster | Canon eos 450D & Canon eos 1000D | 75-300mm | 50mm.
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.