header

Svarta höga shorts.

Shorts - Bikbok - Övrigt i stortsätt allt från H&M, Lindex
- kärlekshistoria

Dagens detaljer


Tänk att det finns någon så underbar som du. Jag hade aldrig vågat hoppas att det en vacker Februari dag skulle stå en pojke där och vänta på mig, med öppna armar och ett leende som får vem som helst att smälta. Som får en att känna det där vår pirret i hela kroppen året om, sommar som vinter. Höst som vår. Två sekunder utan dig känns som en evighet, två sekunder, två meter ifrån dig känns som tio tusentals meter. Två mil ifrån dig. Två hundra mil ifrån dig. Två individer, en du och en jag = Kan inte sluta. Mer än på ett sett. En lång lång lång kärleks historia som aldrig kommer till sitt slut.

Dörren till framgång

Canon eos 450d - 70 - 210mm. - 1/600 - f.4.0 - iso - 400
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.