header

tick tock

Kjol - Har jag gjort | T-shirt - Gina tricot | Fickur - Vintage | Skor - Converse
Made with love

Minns ni när jag skrev ett inlägg om en tjej som gjorde armband och sålde dom för att sedan skänka alla pengar helt oavkortat till barn i Thailand. Barn som sedan får skolmaterial, böcker, pennor, sudd och så vidare. Hur bra är inte det ?! och igår fick jag hem mitt alldeles egna armband med inspirationen från thailand. det här kommer bäras under sommar halvåret tillsammans med en lite bohemisk stil, snyggt som attans!

Klicka här för att komma till hennes hemsida!
Ulyana Sergeenko

Jag dör vad fina plagg, stylning och framför allt frisyrerna. Det är precis så där retro som jag gillar det och med små duttar av höstens hetaste färg, orange. Blek hy och kvinnligt är mitt ledord i höst!
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.