header

ränder.

INFO:
Tröja - H&M
Leggins - Lindex
Ring - Köpt i Tommelilla
Halsband - Gjort själv, Bikbok
Skor - (syns ej ) H&M
dagens fråga ?

| Bilder på lilla sjöjungfrun kommer från Google |

jag fick en kommentar här om dagen att jag liknar lilla sjöjungfrun på den här bilden och jag vet inte. håret liknar ju men heheh. njae ? eller vad tycker ni ?
IT'S A BEAUTIFUL DAY.

| Canon eos 450D + tamron 11-18mm sp af aspherical di 11 (vidvinkel objektiv) |

Torsdagar är ena härliga dagar. visserligen var det här den sista härliga torsdagen på hela sex veckor. nästa veckan får vi nytt schema och då har vi so och engelska i sex veckor. aja! vi hade i alla fall sovmorgon till tio, tio över tio till och med. sen hade vi musik. där vi sjung och spelade loss till " Hot and cold " har fortfarande den låten på hjärnan. sedan no där vi ska göra en film om någon uppfinning och jag har valt min älskade kamera. och sist men inte minst elevens val .....

nu sk jag snart byta om och sedan haffar jag kameran och beger mig till stan, ska och se modevisning.
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.