header

sommaren när den börjar bli som bäst

konstigt att jag inte är ute när det är så pass bra väder som det faktiskt är, rätt varmt och solen skiner. men jag kände att jag behövde lite välförtjänt lat tid, heheh. har suttit och virkat en långt tag nu ( tant varning ) jag håller på att virka en liten prinsesstårta och söt kommer den bli. passar dessutom perfekt till mitt rum, här behövs livas upp lite. hur mår ni ? det var länge sedan jag hade bra kontakt med mina läsare. och det vill jag ha igen!
streetstyle.

vill du bli veckans blogg ?

Det var ett tag sedan jag hade en veckans blogg tävling här på bloggen så vad säger ni. jag sparkar igång en, här och nu. det är bara att skriva en kommentar och länka till din blogg eller varför inte någon annans blogg, som ni tycker är värda att vinna den här veckans blogg tävlingen. vinnaren drar jag om ett par dagar! lycka till.
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.