header
bilder från förra sommaren

| Bilderna har jag fotat antingen med mosters Nikon d40 eller med våran kompakt kamera |

Hejsan idag har jag, syster, moster, mormor och mamma varit på en liten loppis runda. jag hittade världens finaste burk som jag ska ha i mitt rum. en lampskärm och en lampfot. ett sött blommigt tyg som jag ska sy mig en kjol av. det var ändå skit väder så vi passade på! nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik med syster. jag lyssnar på en grymt bra låt som pappa tipsade mig om, jag kan lägga upp den på bloggen någon dag.

igår tömde jag min morfars dator på bilder från förra sommaren ( lånade ju hanns dator där ett tag ) och då hittade jag drygt tusen bilder. skulle ni vilja se lite utav dom ? kram
KOMMENTERA


Emzan

Jag vill gärna höra låten och ännu gärnare (?) se lite gamla sommarbilder :D

Hadetbäst ;)

2010-07-01 // 14:04:00
LILLALIE LILLALIE

svar till emzan :D juste låten heheh den kommer upp strax kram

2010-07-02 // 20:31:20
URL: http://lillalie.webblogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.