header

bilder från förra sommaren

| Bilderna har jag fotat antingen med mosters Nikon d40 eller med våran kompakt kamera |

Hejsan idag har jag, syster, moster, mormor och mamma varit på en liten loppis runda. jag hittade världens finaste burk som jag ska ha i mitt rum. en lampskärm och en lampfot. ett sött blommigt tyg som jag ska sy mig en kjol av. det var ändå skit väder så vi passade på! nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik med syster. jag lyssnar på en grymt bra låt som pappa tipsade mig om, jag kan lägga upp den på bloggen någon dag.

igår tömde jag min morfars dator på bilder från förra sommaren ( lånade ju hanns dator där ett tag ) och då hittade jag drygt tusen bilder. skulle ni vilja se lite utav dom ? kram
så gör du rosett frisyren:

| Tack syster för hjälpen med fotograferingen |
6 trender hösten 2010

| Källa : Glaumor.se | Bilder också där ifrån |

PÄLS

Pälsen syns överallt. Som handskar, jackor, detaljer och på kragar. Syntes hos Matthew Williamson, Pringe of Scotland och Mulberry.


SPETS

Spets- och trasparenta plagg syntes på många visningar, bland annatBurberry ProrsumAntonio BerardiAquascutumChristopher KaneJulien Macdonald. Trenden syntes framför allt på blusar och toppar, men du kunde också se klänningar – både korta och långa – helt i spets och kjolar i spets.

 

BLÅTT

Blått är höstens färg om man får tro Londons modevecka. Den klarblå färgen syntes hos så väl Matthew Williamsson och Marios Schwab.

 

FÅRSKINN

Fårskinnstrenden fortsatte även på Londons modevecka, med de – redan nu – omtalade fårskinnsjackorna från Burberry Prorsum. Fårskinnstrenden syntes även hos Unique på jackor och väskor, men också Julien Macdonald och Pringle of Scotland.

 

MÖNSTER

Största trenden i höst blir mönster. Blommönster, abstrakta mönster och framförallt färgglada mönster dominerar. Syntes hos House of Holland, Mary Kantratzou och Basso and Brooke.


KABELSTICKAT

Storstickat och kabelstickat syntes redan under New Yorks modevecka, och trenden fortsatte i London. Kabalstickade tröjor, som hos Julien Macdonald eller kabalstickade overknee-strumpor som hosUnique.

 

 

Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.