header

LYSSNA!

| Bild på hon lånad av hon själv redigeringen gjord av mig |

Jag måste bara få tipsa er om min små kusin Fridas Myspace. hon tog studenten i år. har tidigare gått estet musik. skriver egna låtar. vågar verkligen vara sig själv. och sist men inte minst så är hon väldigt duktig på att sjunga. lyssna på hennes låtar här! mina favorit är " Himlen är på väg att rasa ner " och " Hemstad "
Matcha kängorna:

| Allt kommer från H&M |

Ett par mc boots/kängor passar jätte bra så här på hösten och även sen på vintern. men varför inte använda dom året om till en blommig klänning och bara ben, det är först snyggt! dom blir bara snyggare och snyggare med åren, och passar till det mesta. jag skulle nog vilja säga att dom passar lika bra till olika outfits som converse, dock är converse mycket skönare enligt mig. Mc bootsen tänker jag själv köra på i vinter!

| Allt kommer från H&M |

Varför inte matcha dom med en stor rutig skjorta och som en liten extra detalj med ett par coola sockar stickande upp ur skaften. solglasögon funkar dom också året om! som accessoar.
Bustier.

Den här grymt fina bustiern kommer från lindex.
Hej, Julia Brännmark heter jag och är en tjugoårig, Norrbottens tjej som älskar allt vad som har med mode, foto och design att göra.

Jag lägger gärna lite för mycket av min fritid vid datorskärmen och kan det mesta som har med Indesign, Photoshop och Illustrator att göra. layouter, grafiska profiler, hemsidor och framför allt fotografin har att göra. Jag har med kameran vart jag än går och har på senare år sett världen mer genom kameralinsen än vad jag ser den genom mina egna ögon.